Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Editie NL
meer stories
Laatste uitzending
Video's
meer stories
03 juli 2018

Mogen alle kinderen energiedrankjes kopen?

10 augustus 2017

Een avond, zes afspraakjes: meisjes zetten serie-dater voor schut op Twitter

Als begeerde single kun je best wat tijd kwijt zijn aan afspraakjes. De Amerikaanse Justin besloot zijn tijd efficiënt in te delen en plande zes afspraakjes achter elkaar in. Helaas voor hem kwamen zijn dates erachter, gelukkig voor iedereen deelden ze alles op Twitter.

Lisette Plyant was date nummer 1, al wist ze dat nog niet toen ze dinsdag met Tinder-date Justin afsprak in een bar in Washington. De date begon normaal maar al snel merkte ze dat er iets niet pluis was.

Ongemakkelijk

"Ik kwam daar maar hij bleek een sukkel te zijn. Toch besloot ik in de bar te blijven, omdat mijn vriendinnen daar werken", schrijft ze op Twitter. Maar drie kwartier later kwam er ineens nog een meisje binnen, die ook voor Justin kwam. "Hij deed net alsof ik een vriendin van hem was. Ik speelde maar mee om het meisje geen ongemakkelijk gevoel te geven, totdat hij weg zou gaan en ik het haar kon vertellen."

Toen Justin inderdaad naar het toilet ging lichtte Lisette het meisje in. Maar tot hun verbazing stond er niet veel later ineens een derde meisje voor hun neus. "Op dat moment besloten we er een meidenavondje van te maken, op zijn kosten", vertelt 'date nummer 2' Kristen Incorvaia aan ABC News.

Date nummer 5 en 6

De drie meisjes vertrokken naar een andere bar, maar daar hield het verhaal nog niet op. "Grapje, het is nog niet voorbij! De ober appte me net dat Justin alweer een nieuwe date heeft, mijn vriendin is deze 20:00 uur date nu gaan halen", schrijft Lisette. En ook de vijfde date werd opgevangen door de meisjes, nog voordat ze Justin kon ontmoeten. 

Uiteindelijk besloten ze nog een keer terug naar de bar te gaan en ja hoor, daar zat Justin met date nummer 6. De meisjes hebben de avond uiteindelijk met zijn zessen afgesloten en plaatsten een foto ervan op Twitter. 

'Voorbereidende gesprekken'

Serie-dater Justin maakte zich uiteindelijk uit de voeten, maar is zich van geen kwaad bewust. Hij beweert echt op zoek te zijn naar liefde, maar ziet de afspraakjes als 'voorbereidende gesprekken' in plaats van echte dates, vertelt hij aan ABC News. "Ik ben een projectmanager dus ik weet hoe ik mijn tijd efficiënt moet indelen", aldus Justin.

"Daten in 2017 is een heel gedoe, net als het leven", besluit de zesde date Jess Free. "Het leven is kort, dus we besloten een negatieve situatie om te zetten in een vriendschap."

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks livestreams, artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl:

Topnieuws