We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

20 maart 2017

Deze peuter lijkt meer op Ed Sheeran dan Ed Sheeran zelf

Deze peuter lijkt meer op Ed Sheeran dan Ed Sheeran zelf

Elke beroemheid heeft wel een dubbelganger, maar de Britse zanger Ed Sheeran heeft wel een heel aparte: een tweejarig meisje genaamd Isla Walton. Een foto van het kindje gaat ondertussen het hele internet over.

"Veel mensen hadden al eens tegen me gezegd dat Isla op hem lijkt", zegt moeder Zoe. "Maar ik had er nooit veel over nagedacht." Pas toen haar zus Stacey een foto van het meisje op het internet zette, merkte ze hoe sterk de gelijkenis is. 

Een gekkenhuis

"We krijgen enorm veel reacties", zegt Zoe. "Het is echt een gekkenhuis." Door alle aandacht is kleine Isla zelf ook steeds meer fan geworden van Ed Sheeran. Volgens haar moeder bekijkt ze hem graag op tv, en zingt en danst mee met zijn liedjes. 

Haar tante, die de foto online plaatste, kan nog steeds niet geloven dat het plaatje zoveel aandacht heeft gekregen. "Iedereen zegt dat ze een 'mini Ed' is, en ik noem haar ondertussen 'Baby Sheeran'."

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Topnieuws