We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

07 mei 2012

De lelijkste plekken van NL...

De lelijkste plekken van NL...

De strijd om de lelijkste plek van Nederland is losgebarsten. De lelijkste plekken bevinden zich in Haarlem, Zoetermeer en Enschede. Wie wordt de lelijkste? Poll mee!

De verkiezing is een ideetje van het VPRO-programma De slag om Nederland.

Wie is de lelijkste?

De afgelopen weken is duizenden keren gestemd op de genomineerden. Na de uitzending van maandagavond kunnen kijkers stemmen op de top 3. Maandag 14 mei maakt het programma de uiteindelijke winnaar bekend.

Lelijk, lelijker lelijkst

En de genomineerden zijn: 1) de Brinkmanpassage in Haarlem, 2) het Centraal Station in Zoetermeer en 3) winkelcentrum Stokhorst in Enschede. Dit winkelcentrum wordt ook wel de 'Bronx van Enschede' genoemd.

Wie mag zich de allerlelijkste noemen? Poll mee hiernaast.

Ook lelijk...

De plekken 4 tot en met 10 zijn al vergeven. Onder meer het Bos en Lommerplein in Amsterdam (5), het Marconiplein in Eindhoven (4) en het Scheringa Museum in Opmeer (7) veroverden een plekje in de top 10.

VOLG ONS:

*Volg Editie NL ook op Twitter

*Word virenden van Editie NL op Facebook

POLL: Wat is de lelijkste plek? 2012-05-07c8825723-dd1a-3412-8a41-251db6991c98 ABrinkmanpassage in HaarlemBHet Centraal Station in ZoetermeerC Winkelcentrum Stokhorst in Enschede MEER EDITIE NIEUWS /components/actueel/editienl/nieuws/1001-05-2012article
Topnieuws