We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

17 juli 2017

De EHBO-quiz: weet jij wat je moet doen in deze situaties?

Het Rode Kruis start dit najaar een campagne om nieuwe vrijwilligers te werven. De EHBO'ers zitten namelijk te springen om extra hulp. Denk jij dat het Rode Kruis op jou zit te wachten? Test jouw kennis in deze quiz.

De oorzaak van het tekort aan EHBO'ers zijn het groeiende aantal festivals en evenementen. De campagne die in het najaar start is voornamelijk een voorzorgsmaatregel, om te voorkomen dat er volgend jaar te weinig medische hulp op evenementen aanwezig is. Weet jij wat je moet doen in de volgende situaties? Test je kennis in de quiz.

 

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Topnieuws