We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

19 april 2012

'Datingsites vol met leugens'

'Datingsites vol met leugens'

Kijk uit voor datingsites! Ze staan vol met leugens. Bijna de helft van de singles liegt zijn hele profiel bij elkaar.

Dit blijkt uit onderzoek van Singlessite.nl. 41 procent van de mannen is niet eerlijk op zijn profiel. Vrouwen zijn nog erger; 59 procent van de vrouwen plaatst graag onwaarheden op haar profiel.

Onzeker

Het meest liegen we over ons gewicht, leeftijd en opleidingsniveau. Maar ook zijn we niet eerlijk over of we roken. We willen graag het mooie plaatje in stand houden. Eigenlijk zijn we gewoon heel erg onzeker.

Door de mand

Mocht het dan eenmaal tot een date komen, dan vinden de singles het geen probleem om de leugens vol te houden. Slechts 4 procent valt ook echt door de mand. We screenen onze mogelijk toekomstige partner wel. 70 procent zoekt vooraf op Hyves, Facebook en andere social media naar meer informatie over hem of haar.

LEES OOK:

Facebook komt met 'Luisteren' knop

Hoop voor mannen: kale muis krijgt mensenhaar

Jongetje (5) overleden na val van trap

Top 10 leugens op datingsites

Gewicht

Leeftijd

Rookgedrag

Opleidingsniveau

Beroep

Alcoholgebruik

Verouderde foto plaatsen

Karaktereigenschappen

Kinderwens

Geloofsovertuiging

/components/actueel/editienl/nieuws/2012/w16/1001-04-2012article
Topnieuws