We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

06 mei 2012

Cheeta's verslinden vrouw; echtgenoot blijft foto's nemen

Cheeta's verslinden vrouw; echtgenoot blijft foto's nemen

De Britse toeriste Violet D'Mello mag blij zijn dat ze nog leeft na een gruwelijke aanval door enkele cheeta's. Nog opmerkelijker dan haar miraculeuze overleving, was het gedrag van haar man.

Terwijl de bloeddorstige roofdieren zijn vrouw nog net niet aan het verscheuren zijn, gaat de 64-jarige Archie gretig door met foto's nemen, zo schrijft Daily Mail. Wat een aso!

Helpen? Welnee!

De vrouw was de poezenbeesten rustig aan het aaien in een park in Zuid-Afrika waar dat tegen betaling kan.Opeens gaat het mis. Twee cheeta's vallen Violet aan en beginnen in haar benen en hoofd te bijten. Andere toeristen probeerden de cheeta's af te leiden. En haar man? Die blijft ijzig kalm foto's nemen.

Woedende reacties

Resultaat: prachtige foto's én een boze echtgenote. Maar niet alleen zijn vrouw is woest, vanover de hele wereld krijgt de man het er begrijpelijkerwijze flink van langs.

De man vertelde achteraf dat hij niet goed doorhad wat er op dat moment gebeurde. Tja...

LEES OOK:

Jongen in Beekse Bergen aangevallen door cheeta

Toeriste wordt doorboord door dwergolifant

VIDEO: Leeuwen grijpen reiger

MEER EDITIE NIEUWS /components/actueel/editienl/nieuws/1001-05-2012article
Topnieuws