We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

02 januari 2012

Best bekeken in 2011: Boer zoekt vrouw

Best bekeken in 2011: Boer zoekt vrouw

'Boer zoekt vrouw' met presentatrice Yvon Jaspers is het best bekeken programma van 2011. Yvon, gefeliciteerd!

De best bekeken uitzending van het programma trok op 30 januari 5,4 miljoen mensen.

Op nummer 2 staat het NOS-journaal van 20 uur, eveneens op 30 januari, vlak voor Boer zoekt vrouw. Hier keken 3,9 miljoen mensen naar.

Terugblik

Ook in de herhaling scoorde Boer zoekt vrouw nog altijd veel kijkers. Bijna 3,7 miljoen mensen zaten zondagavond aan de buis gekluisterd voor een terugblik op het liefdesleven van de boeren. Presentatrice Yvon Jaspers nam in de eerste special een kijkje bij de deelnemers uit de afgelopen seizoenen. Volgende week zondag volgt deel twee.

Boer zoekt vrouw gaat dit jaar zijn 6e editie tegemoet. Zet het in je agenda: de tien nieuwe boeren stellen zich op 13 mei voor en vanaf september is te zien hoe het daten ze vergaat.

/components/actueel/editienl/nieuws/1001-01-2011article
Topnieuws