We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

13 april 2012

'Benzineprijs bijna over de magische grens'

'Benzineprijs bijna over de magische grens'

Nog heel even en de benzineprijzen in ons land gaan door de magische grens van 2 euro. En de kans is groot dat dat dit weekend al gaat gebeuren.

De afgelopen maand schoot de benzineprijs stap voor stap omhoog. Het is inmiddels een trend: steeds 5 cent erbij.

Goedkoop tanken

De gemiddelde benzineprijs staat op veel plekken al op 1,812 euro per liter. Maar er zitten grote verschillen in de benzineprijzen. Het is dus handig als je hier checkt waar bij jou in de buurt je voordelig kunt tanken.

Levensbehoefte

Die prijsstijgingen gaan je natuurlijk niet in de koude kleren zitten. Maar wanneer komt het punt dat we die auto dan toch maar 'ns laten staan? Volgens consumentenpsycholoog Maud Ebbekink komt dat moment er nooit. ''We zien ons vervoer toch echt als een van onze eerste levensbehoeften''.

Lees ook:

Man rijdt autoshowroom in puin (video)

'Stem' van TomTom overleden

Nokia spotgoedkope dumbphone

/components/actueel/editienl/nieuws/1001-04-2012article
Topnieuws