EditieNL

Extra rode inkt ingeslagen: tatoeage-gekte onder Feyenoordfans

15 mei 2017 13:55 Aangepast: 15 mei 2017 15:53
Beeld © Editie NL

Eindelijk weer eens kampioen. Dat moet vereeuwigd worden, vinden veel fans van Feyenoord. Tattoo Bob in Rotterdam heeft daarom een razend drukke dag. Misschien gaat de tatoeage-gekte nog wel de hele week door.

Ze praten met schorre stem, de fans die liggen in de stoelen van Tattoo Bob. Het voelt heerlijk dat het nu toch gelukt is, vertellen ze aan EditieNL terwijl de tattoopen in hun huid krast. 

'Als Feyenoorder niet verwend'

Een vrouwelijke klant vertelt dat ze gisteren moesten huilen van geluk en blijdschap. "Als Feyenoordsupporter ben je niet verwend. Voor hetzelfde geldt moet je weer achttien jaar wachten."

Er is extra rood ingeslagen, vertelt tatoeëerder Ralph Moelker enthousiast. "Ik denk dat we voor het kampioenschap al zo'n 200 tatoeages hebben gezet. Toen keek Nederland raar op. Het leuke was, ook al had Feyenoord de strijd om de titel verloren, die fans zouden de tatoeage niet laten weghalen. We hebben het al eens eerder meegemaakt. Dan zijn ze al zo blij dat ze er in ieder geval bijna waren."

 

Danny is er zeker van: Feyenoord wordt kampioen ❤️--❤️ @hartvannederland

Een bericht gedeeld door Eveline (@evelinevh) op

Gelukkig voor de fans komt de zomer eraan. Dan kunnen ze vol trots die kampioenstattoo op hun spierbal, rug of onderarm laten zien.

Editie NL bewonderde vanochtend de Feyenoordtatoeages bij Tattoo Bob:

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore