EditieNL

Vlaamse probeert te hinten dat ze lesbisch is, jongen snapt het niet

03 augustus 2017 17:15 Aangepast: 03 augustus 2017 17:20
Het Whatsapp-gesprek van Salomé Beeld © Twitter @SalomeHeyman

Toen een jongen op de Gentse Feesten de 18-jarige Salomé Heyman ontmoette, dacht hij een leuk meisje aan de haak te hebben geslagen. Helaas voor hem valt ze niet op mannen. Ondanks een paar duidelijke hints, leek hij dit maar niet te begrijpen.

"When he is a bit into you but you are eigelijk a lesbian", schrijf Salomé op Twitter. Bij de tweet staat een Whatsapp-gesprek dat ze heeft gehad met een jongen die ze eerder op een festival had ontmoet. Hiervoor had hij nog niet echt geprobeerd te flirten, dus toen het gesprek die richting op ging besloot ze dat het tijd was om een paar hints te droppen.

"Ik ben alleen thuis vanavond, zin om te komen?", begint de jongen enthousiast. "Ik ben ook homolone, dus kan er niet geraken, sorry", wijst Salomé hem voorzichtig af. Toch valt het kwartje niet meteen: "Ahn geen probleem, ander keertje?", appt de jongen terug.

'Lesbi honest' 

Tijd voor een tweede hint dacht Salomé: "Goh, lesbi honest, ik heb niet veel tijd, ik werk elke dag tot 16u30".  Ook daar liet de jongen zich niet mee afschepen: "En er na?" 

“Zal niet rond te pot draaien, ik ben altijd moe als ik thuis kom”, geeft de studente een derde aanwijzing. Maar nog steeds heeft haar gesprekspartner niks door: “In het weekeind dan eventueel?”

Daarna zat er niks anders op voor Salomé om de jongen gewoon direct te vertellen dat ze lesbisch is, schrijft Het Nieuwsblad. Op dat berichtje heeft ze niks meer gehoord. 

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

`