EditieNL

Tweeling Xam en Zoë eindelijk naast elkaar in winkelwagen

16 juni 2016 16:02 Aangepast: 16 juni 2016 20:51
De tweeling van Daisy Bosch in hun nieuwe karretje

Daisy Bosch is de trotse moeder van tweeling Xam en Zoë en ze neemt ze altijd mee als ze boodschappen gaat doen. Een tweeling in één karretje is wel een uitdaging. Gelukkig heeft haar vaste supermarkt nu speciaal voor haar een tweelingkarretje aangeschaft.

Daisy doet vaak boodschappen met haar moeder, zodat de tweeling ieder in een eigen karretje kan. Maar gaat ze alleen boodschappen doen, dan is het lastiger. "Eentje kan in het zitje en de ander los in de kar. Laatst had Xam in de kar een hele bosui opgepeuzeld, dus vond ik het tijd om er iets aan te doen."

Advies van Tweeling ouders

Daisy is lid van een Facebookpagina speciaal voor ouders van tweelingen. Daar kreeg ze de tip om een tweelingkar aan te vragen. "En ik heb blijkbaar meer mensen op dat idee gebracht nu want er worden heel veel mensen getagd in het bericht  die ook zo’n kar moeten aanvragen."

Hallo tweeling

Bedrijfsleider Olivier Struijk van de Jumbo Glanerbrug kreeg het verzoek van Daisy voor een tweelingkar. "Ze komt altijd met de tweeling naar de winkel en het leek ons wel klantvriendelijk om die kar voor haar aan te vragen." Dat de kar hem zoveel publiciteit op zou leveren, had hij niet verwacht. "We hadden het vanochtend bij de koffie met het personeel over de foto, grappig dat hij zo populair is."

Kar voor iedereen

Voor Daisy is het natuurlijk dé uitkomst. “Maar eigenlijk is het voor alle ouders met twee kinderen in dezelfde leeftijd heel handig” zegt Daisy. "En de kinderen vinden het heel gezellig naast elkaar."   

Meer op editienl.nl: 

`