Ga naar de inhoud
Vakantiepark in Hoeven

Postbode bezorgt ansichtkaart na zoektocht van 42 jaar: 'Onvoorstelbaar'

Vakantiepark Molecaten Park Bosbad Hoeven keek deze week raar op toen ze deze week een ansichtkaart tussen de post aantroffen. Het bleek om een oude kaart uit 1980 te gaan, die nooit was aangekomen en plotseling weer bezorgd is op de plek waar hij vandaan kwam.

De kaart was afkomstig van Jan, Veronica en Matthijs, die op vakantie waren bij Camping Hoeven, zoals het park toen nog heette. De post was gericht aan Ludwina en Piet. Maar wie waren deze mensen?

"Dit is haast onvoorstelbaar", schreef het vakantiepark op Facebook bij foto's van de kaart. "Hoe leuk zou het zijn om dit kaartje uiteindelijk op de juiste plek te krijgen!" 

Britt
Lees ook:
Britt (9) kreeg bijna duizend kaarten van postbodes uit het hele land

Social media deed z'n werk. En zo werd Veronica vandaag ineens verrast door een bericht dat haar kaart - die zij zelf ooit verstuurde - terecht was. "Ik moest zelf even goed nadenken toen ik Camping Hoeven zag staan. Het is zo lang geleden", vertelt ze aan Editie NL.

"Ik heb het babyboek van mijn zoon er even bij gepakt, en ja hoor: daar heb ik een kaart ingeplakt van deze camping. Toen ging er een belletje rinkelen. Ik ben er met mijn man geweest toen onze zoon net een jaar was. We hadden een caravan geleend van kennissen van ons."

Ze had geen idee dat de kaart nooit was aangekomen. "Heel bizar dat hij nu ineens boven water is gekomen. Maar ik ben vooral benieuwd waar hij al die jaren is geweest. Er zit wel een poststempel op, dus hij is bij een postkantoor beland."

Haar man Jan is inmiddels overleden, en de man van haar zus ook. "Toen we er vandaag contact over hadden met elkaar, zeiden we: wat zitten die twee toch samen te bekokstoven daarboven? Ja, heel bizar."

Bron: Editie NL