Den Haag

Arrestant schrijft gedicht op celdeur politiebureau: 'Voor jou pleeg ik een moord'

23 november 2021 11:58 Aangepast: 23 november 2021 15:37
Een deel van het gedicht van de arrestant Beeld © Politie BT Jan Hendrikstraat

Op het politiebureau Jan Hendrikstraat in Den Haag zat een wel heel romantische arrestant. Hij schreef een gedicht op de deur van zijn cel voor één van de vrouwelijke medewerkers van het bureau.

De arrestant lijkt volledig te zijn ingepakt door de medewerker, is te zien op een foto die politie Den Haag Binnenstad op Instagram deelde. "Voor jou pleeg ik een moord, voor mij ben jij het helemaal", schrijft hij zoal met krijt op zijn celdeur. Pen en papier kreeg hij namelijk niet. Het is niet bekend waar de man voor vastzat.

Tevreden met de verzorging

De gearresteerde man vroeg de medewerker zelf om eens te komen kijken. "Toen de arrestant vroeg of de collega kwam kijken wat hij had geschreven of getekend, zag ze dat hij een gedicht voor haar had geschreven", laat de politie in hetzelfde bericht weten. "Zo te lezen was hij erg tevreden met de verzorging."

De man laat aan het begin van zijn gedicht weten dat de medewerker het 'helemaal is voor hem'. Maar hoewel het begint op een romantische noot, eindigt het ietwat hard: "Houd jij dan je muil ezel!"

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore