Creepy vacature

Griezelige figuren gezocht: Toverland zoekt 100 acteurs voor Halloween

29 juni 2021 12:59 Aangepast: 29 juni 2021 13:05
Beeld © Attractiepark Toverland

Je bent misschien nog lang niet met Halloween bezig, maar als je gek bent op griezelen is Toverland op zoek naar jou. Het Limburgse attractiepark is voor Halloween op zoek naar ruim honderd mensen die anderen graag laten schrikken.

Als jij denkt dat je eng genoeg bent om scare actor te worden in het pretpark, kun je je nu opgeven voor de audities. Daarbij wordt gekeken of je geschikt bent om in de huid van verschillende enge karakters te kruipen tijdens de Halloween Nights van het attractiepark.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Halloween eerder en grootser gevierd vanwege corona: 'Afleiding'

Dit najaar staan er dertien van die halloweenavonden op het programma. De eerste vindt plaats op 9 oktober. Wie mee wil doen moet tenminste tien van de dertien avonden beschikbaar zijn. Ook moet je minimaal 18 jaar oud zijn.

Eerder stopgezet

Het evenement vond vorig jaar ook plaats maar werd toen eerder stopgezet nadat er veel kritiek was dat het pretpark de activiteiten door liet gaan in coronatijd. Het park liet toen weten wel genoeg maatregelen te hebben genomen.

Een woordvoerder laat weten dat als er dit najaar nog coronamaatregelen zijn, die uiteraard gevolgd worden bij het organiseren van het evenement.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore