40 meter hoogte

Liefde in de lucht: Roy vraagt vriendin ten huwelijk boven op achtbaan in Toverland

17 juni 2021 11:10 Aangepast: 17 juni 2021 11:19
Toverland hielp mee het aanzoek te realiseren Beeld © Toverland

Anouk is groot pretparkfan. Toen haar vriend Roy bedacht om haar ten huwelijk te vragen, wist hij dan ook waar hij dat het beste kon doen: boven op een achtbaan. Attractiepark Toverland zat in het complot en hielp het aanzoek in goede banen te leiden.

Voor zijn actie werkte Roy samen met Toverland. Medewerkers regelden dat Anouk onder valse voorwendselen naar het pretpark in Sevenum werd gelokt. Ze zou een winactie hebben gewonnen.

Gedekte tafel

In het park werden Roy en Anouk in zekeringen gehuld en mochten zij een achtbaan beklimmen. Op 40 meter hoogte bleek echter dat het niet zomaar om een winactie ging. Boven op de achtbaan stond een gedekte tafel klaar voor twee, inclusief vuurwerk, gebak en champagne.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Inval in gevangeniscel blijkt huwelijksaanzoek

Toen Anouk plaatsnam vond het grote moment plaats: Roy ging op zijn knieën en vroeg haar ten huwelijk. Ook werd er beneden een groot zeil met de tekst 'Anouk, wil je met me trouwen?' uitgerold. Ze hoefde niet lang te twijfelen over haar antwoord. Een volmondig 'ja' klonk uit haar mond. "Ik had het echt niet verwacht", zegt Anouk.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore