EditieNL

Japanse man heeft buitenechtelijke relatie met sekspop

28 juni 2016 18:44 Aangepast: 28 juni 2016 18:47
Beeld © Getty Images

Er is een bizarre fotoserie verschenen van een Japanse man die een relatie heeft met een sekspop. Senji Nakajima neemt zijn pop mee naar buiten, koopt kleren voor haar en doet haar zelfs in bad. Hij is getrouwd en heeft twee kinderen.

Ondanks zijn huwelijk verklaart de 61-jarige zakenman dat hij de perfecte relatie heeft met zijn siliconen 'Saori'. Hij kocht de pop in eerste instantie alleen om zijn seksuele behoeftes te bevredigen, maar al snel kreeg hij 'een relatie' met de rubberen pop. Ondertussen wonen ze samen in zijn appartement in Tokyo, terwijl zijn vrouw en kinderen ergens anders wonen.

Meer dan een pop

De man deelt het bed met Saori, doet haar in bad en zoekt elke ochtend een outfit voor haar uit. "Voor mij is ze meer dan een pop" zei Senji tegen The Daily Mail. "Ze heeft veel hulp nodig, maar ondanks dat is ze de perfecte partner met wie ik veel kostbare momenten deel" voegde hij eraan toe. Hij zegt dit veel beter te vinden dan een relatie met een mens: "Ze zal me nooit verraden, en zit niet achter mijn geld aan" zegt hij.

'Dutch wives'

In Japan worden dit soort poppen verkocht voor zo'n 5000 Euro onder de naam 'Dutch wives', een Japanse term voor sekspop. Volgens The Daily Mail zijn er in Tokyo wel vaker mannen te zien die hun 'vriendin' meenemen naar de bioscoop of het park. De makers van de poppen beweren in hun advertenties dat iedereen die een pop koopt nooit meer echte vriendin wil.

Thumbnail

Meer op rtlnieuws.nl:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore