Knutselring

Tim doet huwelijksaanzoek vanaf ic: 'Waarom wachten als het ook nu kan?'

19 februari 2021 18:00
Tim vroeg zijn vriendin ten huwelijk vanaf de IC-afdeling van het SKB ziekenhuis

Op de ic-afdeling van het SKB ziekenhuis in Winterswijk vond deze week een bijzonder moment plaats. Tim Spaan besloot zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Hij had alleen nog geen ring, dus maakte hij er een met de hulp van verpleegkundigen.

Tim ligt al ruim vier weken op de intensive care vanwege een ernstige bloedvergiftiging. Na elf jaar relatie met zijn vriendin Imelda besloot hij de grote vraag te stellen. Wachten tot hij weer thuis was wilde hij niet. "Waarom wachten als het nu ook kan?", zei hij tegen de verpleegkundigen.

Bijzonder aanzoek

De man wilde zijn vriendin uiteraard op een bijzonder manier ten huwelijk vragen. Daarom besloot hij de hulp in te schakelen van de verpleegkundigen op de ic. "Zij hebben versiering en een dienblad met wat lekkers geregeld", schrijft het ziekenhuis op Facebook.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Romantisch huwelijksaanzoek met kaarsjes loopt uit op afgebrand huis

Een ring mocht natuurlijk ook niet ontbreken. "Dus op een creatieve manier hebben ze van een veiligheidsspeld een ring gemaakt." Imelda was compleet verrast door het aanzoek en zei direct ja.

Erg dankbaar

Het stel is de ic-verpleegkundigen enorm dankbaar voor de hulp. Tim en Imelda hebben nog geen datum geprikt voor hun huwelijk. Ze hebben ervoor gekozen om te wachten tot Tim is hersteld. Ook willen ze afwachten tot na corona.

"De ic heeft alles uit de kast gehaald om Tim te helpen. Woorden schieten tekort", sluit het ziekenhuis af.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore