Ga naar de inhoud
Weer open

Van alle winkels missen we de Action het meest: 'Ik kwam er elke dag'

Bij Action kunnen weer spullen afgehaald worden Beeld © Ria Struijk

Kaarsjes, knutselspullen en houdbare snacks: Nederlanders missen de Action. Van alle winkels in ons land wordt de goedkope retailer het meest gemist. Gevolgd door de HEMA en IKEA.

Ook al kunnen klanten sinds deze week via het zogenaamde Click & Collect systeem weer spullen kopen bij de Action, een fysiek bezoekje wordt erg gemist. Dat blijkt uit een peiling van onderzoeksbureau Q&A.

Ook Ria Struijk mist 'haar' Action. Ze is beheerder van de Action fanpagina op Facebook. Als we met haar bellen staat ze – niet geheel toevallig – net bij de Action om een bestelling af te halen. "Ik heb het best wel gemist, de gezelligheid van het personeel, het praatje. Ik kwam hier natuurlijk elke dag."

Action
Lees ook:
Action wil deuren openen voor afhalers

Ria houdt een Facebookpagina bij waarop ze elke dag een product van de winkel deelt. De afgelopen weken kon ze geen nieuwe producten delen. "De volgers missen de winkel ook heel erg. Veel mensen hebben het niet breed en ze kunnen bij Action toch heel goedkoop producten kopen zoals shampoo en schoonmaakmiddelen."

Afhalen

Zelf heeft ze – nu het weer kan – ook schoonmaakmiddelen besteld om af te halen. "Dat werkt echt heel handig. Het is best wel druk met afhalen maar het loopt gesmeerd. De medewerkers maken de tasjes klaar en je rekent het af bij de winkel."

Ze is blij dat er weer afgehaald kan worden maar hoopt toch dat de winkel snel weer open kan. "Maar dat hoopt iedereen natuurlijk voor elke winkel. We weten waar we het voor doen. Het is belangrijk dat we allemaal gezond blijven."

'Begin is er'

Op haar Facebookpagina is duidelijk dat ook andere fans erg blij zijn dat ze nu spulletjes kunnen afhalen. Zo schrijft Petra: "Vanmorgen mijn bestelling opgehaald! Super geregeld, tas stond gevuld klaar. Ik had felle kleuren knutselpapier besteld maar heb nu pasteltinten maar mij hoor je niet klagen. Ben super blij met deze oplossing."

 

Ook Angelique laat weten blij te zijn. "Woensdag bestelling opgehaald, prima geregeld. Geen wachttijd, super. Alleen jammer dat er toch nog een hoop standaardproducten niet te bestellen zijn. Maar goed, het begin is er."

Bekijk hier de video:

01:45
Dennis
Lees ook:
Dennis werd ontslagen door Action: 'Carrière in prullenbak om tasje van 3 cent'