Camerabeelden

Man zat zonder onderbroek op de trekhaak van Emils auto: 'Geloofde de beelden niet'

13 augustus 2020 12:16 Aangepast: 13 augustus 2020 13:09
De eigenaar van de auto heeft billendoekjes neergelegd voor de volgende keer Beeld © Emil Harmsen

Opmerkelijke beelden van een beveiligingscamera in Delft. Daar is in de nacht van dinsdag op woensdag een man zonder onderbroek op de trekhaak van een auto gaan zitten. "Ik leg billendoekjes neer voor de volgende keer."

Emil Harmsen wist niet wat hij zag toen hij de beelden van zijn beveiligingscamera bekeek. Te zien is hoe een man zonder broek aan komt lopen en boven op de trekhaak van Emils auto gaat zitten.

Ongeloof

"Ik heb de beelden vier keer bekeken en mezelf geknepen, maar nog steeds kon ik niet geloven wat ik zag", vertelt Emil aan Editie NL. "Daarna ben ik naar mijn auto gelopen en heb ik de dop van de trekhaak eraf gehaald. En ja hoor, de resten zaten er nog aan."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Wildpoepen en vuilnis: recreanten maken er een zooitje van in de natuur

Met tegenzin heeft hij zijn trekhaak schoongemaakt. "Het was te ranzig voor woorden. In wat voor wereld leven we? Als je dit zo nodig wil doen, doe het dan niet op straat, en al helemaal niet in een woonwijk waar ook kinderen kunnen meekijken."

Inmiddels kan hij er wel om lachen. "De hele straat maakt er grapjes over. Volgende keer als hij dit doet, ga ik een rondje rijden met hem achterop, zeg ik dan."

Social media

Hij heeft de beelden op Facebook gezet. "Sommige mensen denken dat ik ze bewerkt heb, maar ik zweer het, dat heb ik niet. Het is niet mijn doel om hem aan de schandpaal te nagelen; hij is überhaupt niet goed te herkennen. Ik vond het gewoon te grappig om het niet te delen."

Tip

Zijn advies aan de dader: "Zoek alsjeblieft hulp. En als je het nog een keer doet: maak de trekhaak dan even schoon. Ik heb alvast billendoekjes voor hem neergelegd."

Emil gaat geen aangifte tegen de man doen. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore