Schoonmaaklijn Patty Brard

Alle Nel Veerkampen verzamelen: Nederland is in de ban van panterprint

17 februari 2020 18:14 Aangepast: 17 februari 2020 19:49
Beeld © EditieNL

Panterprintfans kunnen hun lol niet op, want Patty Brard heeft vandaag haar eigen schoonmaaklijn gelanceerd. In de collectie vind je een breed scala aan producten, versierd met een kittig panterprintje. Hoe populair dat motief is, blijkt uit een oproep van EditieNL.

De voorjaarsschoonmaak kan beginnen, want Patty's schoonmaakcollectie – From PB With Love – ligt sinds vandaag in de schappen bij Kruidvat. De productlijn bestaat onder meer uit afwasborstels, huishoudhandschoenen, een stoffer en blik en een vloerwisser.

Maar je kunt je tijdens het schoonmaken ook volledig op z'n Patty's kleden, want er zijn ook huispakken, pantoffels en laarzen. Alle producten bevatten panterprint. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Patty Brard maakt alleen nog maar schoon in panterprint

De lijn komt voor veel mensen als geroepen, want panterprint is populairder dan ooit. Dat blijkt wel uit een oproep die EditieNL vandaag plaatste, waarin we vroegen wie de grootste panterfan van Nederland is. De inbox stroomde vol: binnen een paar uur reageerden er duizenden Nel Veerkampen.

Van auto tot tatoeage

"Ik heb alles in panterprint: van kleding tot tattoo en van woonaccessoires tot auto! Love it", stuurt Lisa Zonneveld. Shelly Loupatty schrijft: "Mijn behang, dekens, accessoires, kleding, schoenen, kat: alles is panterprint. Mijn hond is nog net geen panter, maar hij heeft wel een tijgerprint vacht."

Hieronder een kleine greep uit de foto's die we opgestuurd kregen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore