Ga naar de inhoud
Piemelgrappen

Sher (26) maakt illustraties van dickpics en stuurt ze naar de afzenders

Sher illustreert dickpics Beeld © Sher van der Zee

Sher van der Zee krijgt op social media dagelijks dickpics toegestuurd. Om de afzenders terug te pakken maakt ze illustraties van hun geslachtsdelen en stuurt die op. "Sommigen worden echt boos."

Twee jaar geleden illustreerde Sher haar eerste piemel. "Waarom ik het precies deed weet ik ook niet, maar ik was in een lollige bui en besloot de dickpics in mijn inbox na te tekenen. Na twee piemels dacht ik: waar ben ik eigenlijk mee bezig? Toen heb ik ze weggegooid", vertelt ze aan EditieNL.

Nieuwe volgers

Toch begon het deze week weer te kriebelen. Ze postte haar creaties op Twitter, waar haar illustraties in de smaak vielen. "Ineens ontplofte de boel. Ik heb er superveel nieuwe volgers bij."

De eerste keer dat ze een mannelijk geslachtsdeel in haar inbox aantrof, vond ze best heftig. "Ik dacht echt: oh my god, wat is dit?! Maar stom genoeg ben ik er inmiddels een beetje gewend aan geraakt."

Gemiddeld ontvangt Sher één dickpic per dag. "Meestal krijg ik ze in m'n DM op Twitter, maar ook via Instagram." Ze is er niet bepaald van gediend. "Het slaat nergens op. In het echt haal je toch ook niet ineens je piemel uit je broek?"

Reacties

De illustraties stuurt ze terug naar de afzender. "Een van de mannen kon er wel om lachen, maar sommigen werden heel boos. Eentje noemde me zelfs ziek. Best bizar toch? Zij sturen een foto van hun piemel en ík ben degene die ziek is."

Waarom
Lees ook:
Waarom vrouwen ongevraagd dickpics krijgen (en mannen ermee wegkomen)

De mannen mogen van haar best van haar bericht schrikken. "Ik hoop dat ze zelf inzien hoe belachelijk het is wat ze doen. Dat is mijn doel. Ik doe er nu wel grappig over, maar feit blijft dat ze ongewenst naaktfoto's sturen. Dat is gewoon raar."

Meer dickpics

De komende tijd kunnen we meer geïllustreerde piemels van Sher verwachten. "Ik denk dat ik er wel mee doorga. Er zijn nu zoveel nieuwe volgers die me specifiek voor die dickpics volgen", lacht ze.