Soapdebuut

Vanavond op tv: GTST schakelt hulp in van EditieNL

12 februari 2020 12:32 Aangepast: 12 februari 2020 12:35
Beeld © Videoland

De inwoners van Meerdijk schakelen vanavond de hulp in van EditieNL. Presentatoren Robbie en Margreet en verslaggever Lonneke maken dan hun debuut in GTST. Opgelet: dit artikel kan spoilers bevatten.

Na de verdwijning van Lana en Bobby in de soapstad nemen de inwoners contact op met de redactie van EditieNL om een oproep te doen in het nieuwsprogramma. Verslaggever Lonneke Haveman wordt naar Meerdijk gestuurd om Sjors te interviewen.

Inleven in haar rol was voor Lonneke niet zo moeilijk. "Ik was gewoon verslaggever. Het ging de eerste keer meteen goed", vertelt ze.

Life goal

Ondanks dat was het voor onze verslaggever toch wel speciaal om op de set van de soap rond te lopen. "Het is de langstlopende serie van Nederland. Het is natuurlijk wel een life goal om daar te zijn en een keer op de set te mogen kijken."

Ze vond het dan ook erg interessant. "Echt gek om via de Rozenboom en De Koning te lopen!"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Twee bekende tv-gezichten maken debuut in GTST

Uitzondering

Lonneke benadrukt wel dat voor GTST een hoge uitzondering is gemaakt. "Het was heel anders dan wat we normaal zouden doen. We doen maar zelden een oproep zoals deze", legt ze uit. "Dat is heel uitzonderlijk."

Het soapdebuut van de drie EditieNL-gezichten is vanavond om 20.00 uur te zien op RTL4.

Verslaggever Lonneke in café De Koning Verslaggever Lonneke in café De Koning

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore