Valentijnsstunt

Gratis toegang tot Toverland op Valentijn voor mensen met deze 14 namen

11 februari 2020 13:49 Aangepast: 11 februari 2020 13:54
Toverland Beeld © Toverland

Komende vrijdag is het de dag van de liefde. Voor de gelegenheid heeft attractiepark Toverland een rijtje met veertien namen opgesteld die met de liefde te maken hebben. Als je de jouwe erbij staat, mag je het hele weekend gratis naar binnen.

Is jouw naam Cupido, Roos, Romeo, Julia, Valentijn, Rosemarijn, Adam, Eva, Amor, Lieve, Beau, Angel, Goedhart of Valentine? Dan heb je gratis entree tot het attractiepark in Sevenum. Het gaat niet alleen om voornamen: ook als je achternaam erbij staat, mag je naar binnen zonder te betalen. Dat maakt Toverland bekend via social media.

Hele weekend

De actie geldt niet alleen op Valentijnsdag, maar ook op zaterdag 15 en zondag 16 februari. Heb je een vergelijkbare naam, maar is die anders gespeld dan in de afbeelding hieronder? Dan is de actie niet geldig.

Winterrooster

Houd er wel rekening mee dat op dit moment niet het hele park geopend is vanwege het winterrooster. Alleen de overdekte themagebieden Wunderwald en Land van Toos zijn open. Daarin vind je attracties als een familieachtbaan, een waterbaan en een bobsleebaan.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore