Gezocht

Twee vrouwen mishandeld in Helmond door man in opvallende trui

18 december 2019 14:44
Beeld © iStock/ Facebook politie Helmond

De politie van Helmond is op zoek naar een man die begin december twee vrouwen heeft mishandeld in Helmond. Eén van de opvallendste kenmerken aan de dader was de trui die hij die avond droeg. De politie hoopt hem aan de hand van zijn trui met een grote 'V' te kunnen opsporen.

De twee jonge vrouwen liepen op vrijdag 6 december aan het begin van de avond in Helmond, toen zij werden aangesproken door een man. Tussen de twee vrouwen en de man ontstond een woordenwisseling waarna de man de vrouwen zou hebben mishandeld. De twee slachtoffers raakten hierbij lichtgewond.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Schokkende mishandeling in Helmond gefilmd, politie zoekt getuigen

Bliksemschicht en letter V

De politie Helmond deelt op Facebook het signalement van de dader: een man van rond de 18 jaar oud, ongeveer 1.70m lang en een slank postuur. Hij had opgeschoren haar dat stijl achterover was gekamd en aan de rechterzijde was er een bliksemschicht geschoren in zijn haar. Maar dat was volgens de politie nog niet het opvallendste: de jongen droeg een opvallende zwarte trui met daarop een grote witte afdruk van de Romeinse letter V.

Getuigen 

De politie wil op deze manier in contact komen met getuigen van de mishandeling of met mensen die naar aanleiding van het signalement een vermoeden hebben van de dader. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore