Wat een plaatje

Visboer Dick schiet weer raak: nieuwe eekhoorn-foto gaat viral

27 november 2019 16:58 Aangepast: 27 november 2019 21:06
Beeld © Instagram Dick van Duijn

Ruim twee maanden nadat de foto van een eekhoorn van de visboer Dick van Duijn de wereld over ging, heeft de Noordwijkse hobbyfotograaf weer raak geschoten. Hoewel Dick verschillende dieren vastlegt, is het nu weer een foto van een eekhoorn die wereldwijd de aandacht trekt.

Op deze serie foto's is een eekhoorn te zien die met een nootje in zijn bek over het water springt. "Gisteren heb ik de dag doorgebracht van zonsopkomst tot zonsondergang in Brabant om eekhoorns te fotograferen in herfstsferen", schrijft Dick bij zijn foto op Instagram. "Ik had van tevoren nooit durven dromen dat ik thuis zou komen met deze fantastische droomfoto. Alles is perfect: de herfstkleuren als achtergrond, het licht en de opspattende waterdruppels."

De foto kreeg in nog geen dag tijd meer dan 14 duizend likes op Instagram. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Eekhoornfoto van visboer Dick gaat wereld over: 'Een bijzonder moment'

De vorige klapper van Dick was een foto van eveneens een eekhoorn die aan een bloem ruikt. Toen een Engels persbureau de foto van de visboer had ontdekt kwam de foto bij de internationale pers terecht en ging de foto, die hij deze zomer in Wenen maakte, de hele wereld over. "Er komen op Instagram duizend volgers bij per 10 minuten. Ik heb er in een week 60.000 volgers bij", zei hij toen tegen Editie NL. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van