Vacature: keukenprins(es)

Kun jij koninklijk lekker koken? Dan is deze baan iets voor jou

19 november 2019 17:43 Aangepast: 19 november 2019 17:50
Beeld © ANP Foto

Altijd al gedroomd om te werken voor niemand minder dan Willem-Alexander en Máxima? Dan is dit je kans. Paleis Huis ten Bosch is namelijk op zoek naar een kok die onder leiding van de koninklijke chefkok gaat werken.

Ben je ontzettend goed in de keuken, zo goed dat je zelfs voor onze koning en en koningin zou durven te koken. Dan heb je nog tot uiterlijk 25 november de tijd om te reageren op deze vacature

Als kok in Huis ten Bosch werk je als tweede man of vrouw onder leiding van chefkok Willem-Pieter van Dreumel, die inmiddels al twee jaar voor Willem-Alexander, Máxima, Amalia, Alexia en Ariane én eventuele gasten kookt. "Het kunnen maken van een juiste tijdsplanning voor de toebereidingen en werkzaamheden is essentieel voor het waarborgen van de tijdige service", zo staat er in de vacature-tekst. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Prinses Amalia krijgt een flinke smak geld op haar 18e

Goede contactuele eigenschappen

Naast dat je geacht wordt heel goed te kunnen koken, en dat met diploma's kan bewijzen, moet je in teamverband kunnen werken, 'goede contactuele eigenschappen' en kennis hebben van internationale recepturen en benamingen. Het gaat om een functie van 36 uur per week, waar je maximaal 2.970,50 euro bruto per maand mee kan verdienen. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore