Zoektocht naar verfduivel

Discotheek beklad: levenslang gratis bier voor gouden tipgever

12 november 2019 09:48
De gevel van Disco Dolly werd maandagnacht beklad Beeld © Facebook Disco Dolly

Wie-o-wie heeft in de nacht van zondag op maandag de Amsterdamse club Disco Dolly beklad? De eigenaar van de discotheek wil het zo graag weten dat hij een grote beloning uitlooft: degene met de gouden tip mag z'n leven lang gratis bier komen drinken.

Sinds de nacht van zondag op maandag prijken de cijfers '666' met rode verf op de gevel van de Amsterdamse discotheek Disco Dolly. Schoonmakers ontdekten de graffiti toen zij de boel maandagochtend kwamen schoonmaken na wat de eigenaar 'een wederom heerlijk weekend' noemt.

Likje verf

"Niet iedereen is zo blij met mij als ik ben met mezelf", schrijft 'Dolly' op Facebook. "Er was blijkbaar een vogel die nog een likje verf over had en dat aan ons wilde geven. Hiervoor dank."

De eigenaar hoopt de 'verfduivel' snel te pakken, en heeft daar veel voor over: "Degene die de gouden tip geeft krijgt z’n leven lang gratis pils!"

Er zijn inmiddels camerabeelden opgedoken waarop de daders te zien zijn. De video is vinden in de reacties onder het Facebookbericht van Disco Dolly. Heel duidelijk zijn de beelden helaas niet. "Voor degene met goede ogen", schrijft Dolly.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore