Kleutergedrag

Nadenkstoel moet 'vervelende' kroeggasten even op hun plek zetten

31 oktober 2019 16:46 Aangepast: 31 oktober 2019 16:48
Het nadenkstoeltje Beeld © Paddy's

De Enschedese portier Dennis had het even gehad met vervelende kroeggasten. Iedereen die zich niet gedraagt mag van hem voortaan even op de nadenkstoel gaan zitten. Zo worden kinderachtige klanten even op hun plek gezet.

"Soms kunnen gasten zich als kleuters gedragen, zeker als ze een biertje op hebben", zegt kroegbaas Marianne Bömer tegen EditieNL. "Onze beveiliger Dennis heeft thuis ook kleine kinderen en weet dus wel hoe hij daarmee om moet gaan. Hij bedacht het stoeltje, knutselde 'm zelf in elkaar en sinds dit weekend hebben we het kinderzitje in gebruik."

Kinderachtig

Vinden de gasten het stoeltje zelf niet een beetje kinderachtig? ''De gasten reageren positief. Als mensen een slokje op hebben, dan kan het een keertje uit de hand lopen. Meestal is dat helemaal niet de bedoeling van de herrieschoppers."  Dit stoeltje moet ze weer even aan het denken zetten. "Dat je weer even weet: gedraag je gewoon''. 

Het stoeltje bij bar Paddy's is afgelopen weekend in gebruik genomen en er hebben al een paar gasten (vrijwillig) op gezeten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nederlandse kroegen winnen 'Oscar' voor beste biercafé: 'Een eer'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore