'Het ondenkbare is gebeurd'

Ozan verloor trouwring overleden vrouw: doet emotionele oproep

21 oktober 2019 09:50 Aangepast: 21 oktober 2019 14:17
Ozan trouwde in 2015 met Cassiopea Beeld © Ozan Kanik

De grootste nachtmerrie van Ozan Kanik is werkelijkheid geworden: afgelopen donderdag is hij de trouwring van zijn overleden vrouw Cassiopea verloren. "Het ondenkbare is gebeurd, mijn grootste angst."

Op Facebook doet Ozan een emotionele oproep in de hoop de ring terug te vinden. "It's a long shot, maar ik probeer het toch via deze post", schrijft hij.

Goud met diamantjes

Cassiopea is in 2015 op 30-jarige leeftijd overleden aan kanker, twee dagen nadat het stel trouwde. Ozan heeft het sieraad sinds haar overlijden altijd omgehouden. Hij droeg haar ring – links op de foto hieronder – om zijn pink.

De ring is goud en bevat vijf diamantjes. In de binnenkant staat de tekst 'O & C 26-02-2015' gegraveerd.

Afgegleden

De ring is donderdag afgegleden toen hij aan het werk was. "Ik heb een vermoeden dat het gebeurd is tijdens ik koffers aan het in of uitladen was van mijn klanten in Gemeente Amsterdam en Amsterdam Airport Schiphol. Koude handen worden droge handen en je vingers worden vanzelf smaller."

De weduwnaar wacht met smart op bericht van een vinder. "Je zal mij erg blij hiermee maken en m'n verdriet weghalen. Een beloning staat op je te wachten."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dankzij Jessica heeft Joop zijn trouwring na 46 jaar terug: 'Hij is heel erg blij'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore