Ga naar de inhoud
Anti-monster-spray

Walibi Holland heeft dit jaar een kindvriendelijk Halloweenfeest

Beeld © Walibi Holland

Walibi Holland introduceert dit jaar een kindvriendelijke variant van de Halloween Fright Nights. De nieuwe Spooky Days in oktober zijn geschikt voor kinderen tot twaalf jaar en vinden, zoals de naam al zegt, overdag plaats.

Verschillende onderdelen van het evenement Halloween Fright Nights, dat niet geschikt is voor kinderen onder de zestien jaar, worden tijdens de Spooky Days aangepast zodat ze geschikt zijn voor jongere kinderen. Het gaat om drie scare zones, halloweengebieden waar acteurs rondlopen, en een spookhuis. Ook zijn de attracties gewoon open.

"Niet doodeng zoals het avondprogramma, maar spannend, uitdagend én van dezelfde kwaliteit als de Halloween Fright Nights", beschrijft het attractiepark het kinderevenement.

Hou
Lees ook:
Hou je vast: grootste spookhuis van Europa komt naar Amsterdam

Anti-monsterspray

De Spooky Days zijn op negentien dagen in oktober van 10.00 tot 17.00 uur. Op twaalf van die dagen starten vanaf 18.00 uur de bekende Halloween Fright Nights. "Je bent dan vrij om 's avonds in het park te blijven, maar wees gewaarschuwd: het is eng", aldus Walibi.

Kinderen die in deze periode wel Walibi willen bezoeken, maar niet bang gemaakt willen worden door de acteurs, kunnen een speciale badge halen of een speciale anti-monsterspray kopen. Daarmee worden ze tijdens het evenement met rust gelaten. Er zijn ook zones in het pretpark waar geen acteurs rondlopen.