Zieke buschauffeur

Gestrande bezoekers attractiepark Toverland krijgen lift van personeel

01 augustus 2019 10:56 Aangepast: 01 augustus 2019 11:07
Bezoekers op de Midzomeravond in Toverland Beeld © Toverland

Medewerkers van Attractiepark Toverland hebben gisteravond tientallen gestrande bezoekers uit de brand geholpen. Toen de bus naar het station niet kwam opdagen, zijn ze zelf in de auto gesprongen om de mensen weg te brengen.

"We hoorden dat er twee bussen niet waren komen opdagen", vertelt een woordvoerder van Toverland. De buslijn moest eigenlijk elk half uur rijden, maar tussen 20.15 en 21.45 kwam er geen enkele bus. Dat bleek te komen door een zieke buschauffeur.

"Arriva wist niet wanneer ze weer een bus zouden kunnen inzetten, dus hebben we besloten zelf alle bezoekers naar het station te brengen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Medewerkers Efteling brengen gestrande bezoekers met eigen auto thuis

Directie reed mee

Het ging om zo'n veertig bezoekers van het attractiepark, dat gisteren vanwege een speciale zomeravond tot 23.00 uur open was. "We hebben een tiental collega's bereid gevonden heen en weer te rijden. Zowel mensen uit de horeca als medewerkers van kantoor."

Zelfs leden van de directie, waaronder de directrice, reden mee. "Ik had zelf een Russisch gezin in mijn auto, dat was heel bijzonder. Iedereen was heel dankbaar", aldus de woordvoerder. Dat is ook terug te zien in lovende reacties op social media.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Koeien op hol door vuurwerk: attractiepark Toverland stopt met knallen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore