Vacature

Droombaan? Attractiepark Slagharen zoekt een nieuwe directeur

30 juli 2019 15:58 Aangepast: 30 juli 2019 16:01
De 'Gold Rush' op de kop. Beeld © Attractiepark Slagharen

Ben jij dol op pretparken en droom je ervan om van die passie jouw werk te maken? Attractiepark Slagharen is op zoek naar een nieuwe General Manager. Een kleine spoiler: je mag altijd gratis het park in met het hele gezin.

Volgens Slagharen is het directeurschap geen baan, maar een 'way of life'. "Jij bent het boegbeeld, het park is je tweede huis en je collega's zijn je tweede familie", staat in de vacature.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Droombaan in Parijs? Disneyland zoekt nieuwe prins(ess)en

De vorige directeur is nu de baas van een attractiepark in Berlijn. Zijn opvolger moet weten dat 'het runnen van dit park topsport is'. "Ons werk stopt niet om 17.00 uur en gaat ook door in de weekenden. 

'Directeur van Plezier'

De perfecte kandidaat heeft een passie voor gastvrijheid, veiligheid en plezier. "Je bent de 'Directeur van Plezier' voor onze gasten." 

Toch is dat nog niet voldoende. Een afgeronde relevante hbo-opleiding en een aantoonbare succesvolle ervaring, bij voorkeur als algemeen directeur, zijn vereist. Ook moet je de Nederlandse, Duitse en Engelse taal goed onder de knie hebben.

Solliciteren

De nieuwe pretparkbaas krijgt onbeperkt toegang tot het attractie- en waterpark met zijn of haar gezin. Zie jij dit wel zitten? Via deze link kun je solliciteren.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore