Toeval

Zussen Candice, Phylicia en Daryl zijn alle drie zwanger: 'We kunnen tegelijk bevallen'

10 juli 2019 16:29 Aangepast: 10 juli 2019 16:38
Zussen Candice, Phylicia en Daryl zijn alle drie zwanger Beeld © Privéfoto

Het zijn de laatste loodjes voor de zwangere Candice Spalburg (32). Ze is eind deze maand uitgerekend van haar derde kindje. De zwangerschap is extra bijzonder omdat ze tegelijk met haar twee zusjes Phylicia (30) en Daryl (26) zwanger is. "We zouden tegelijk kunnen bevallen!"

De zussen hebben hun zwangerschappen echt niet op elkaar afgestemd, benadrukt Candice. "Ik wist wel dat Phylicia een derde kindje wilde en Daryl een tweede. Maar bij ons was het een verrassing. We hadden er af en toe wel contact over, maar je weet het nooit."

Als Phylicia haar zussen op een dag vertelt dat ze zwanger is, hebben de andere twee ook een verrassing. "Ik reageerde met: ik denk dat ik ook zwanger ben. Ik had de symptomen namelijk. En toen zei Daryl: ik moet tot volgende week wachten met testen, maar volgens mij ben ik ook zwanger", vertelt Candice aan Editie NL.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Blunder in Amerikaanse ivf-kliniek: vrouw bevalt van andermans kinderen

Bijna tegelijk uitgerekend

De zussen blijken inderdaad alle drie zwanger te zijn. De uitgerekende data verschillen nog geen anderhalve week van elkaar. "Ik ben op 30 juli uitgerekend, Phylicia op 22 juli en Daryl op 4 augustus. Maar we zouden ook tegelijk kunnen bevallen! Dat zou helemaal bijzonder zijn."

De zussen vinden het heel bijzonder om samen zwanger te zijn. "Het is heel mooi dat je het samen kan delen. We zijn sowieso altijd close en doen veel dingen samen", zegt Candice. "Je zit nu allemaal in hetzelfde schuitje. Als ik 's nachts wakker ben omdat de baby beweegt en dan een appje stuur, zijn mijn zussen vaak ook wakker."

Babynamen

De zussen hebben gelijk babynamen besproken. "Stel je voor dat je dezelfde namen hebt! We weten dus de namen al, maar die houden we nog geheim natuurlijk", aldus Candice.

Het wordt straks dus wel een stuk drukker in de familie Spalburg. "Er komen opeens drie kleinkinderen bij, dan hebben onze ouders er acht!" lacht Candice. Maar net als haar dochters, vindt moeder Spalburg het alleen maar heel bijzonder. "Ze is super trots."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`