Ga naar de inhoud
Bezoek

Bejaarde vrouw lag 12 uur op de grond, politie schiet te hulp: 'Ons hart brak'

Beeld © Instagram Politie IJsselmonde

De politie IJsselmonde heeft dit weekend een bejaarde vrouw geholpen die 12 uur in haar huis op de grond heeft gelegen. De agenten waren behoorlijk ontdaan, maar de vrouw zelf maakte er het beste van: ze vond het wel gezellig dat er zoveel mensen waren.

De oudere vrouw uit IJsselmonde was dit weekend op de grond gevallen maar was niet in staat om zelf weer op te staan. Bijna 12 uur lag de vrouw op de grond zonder dat iemand hiervan op de hoogte was. Totdat de thuiszorg haar daar zag liggen en de politie waarschuwde. 

Vaker langskomen

"Ons hart brak", schrijft de politie van IJsselmonde op sociale media, die de deur moest rammen op bij de vrouw te kunnen komen. Gelukkig nam de vrouw, die normaal gesproken haar dagen vult met puzzelen en naar buiten kijken, zelf de hele gebeurtenis niet zo zwaar op. Zij vond het heel gezellig om 'al die mensen' over de vloer te hebben. Ze nodigde de agenten uit om vaker langs te komen.

Ouderenorganisatie
Lees ook:
Ouderenorganisatie komt met nieuwe functie: sfeermaker in de huiskamer

De liefde was wederzijds: "Wij wilden deze lieve mevrouw het liefst mee naar huis nemen", schrijft de politie, die de tijd namen bij de vrouw en 'heerlijk met haar hebben gekletst en gegiecheld'.