Ga naar de inhoud
Grap van vrienden

Verrassing: huis van bruidspaar bezaaid met 4000 ballonnen

De hele benedenverdieping lag vol met ballonnen Beeld © Nick van Kasteren

Nick en Daphne van Kasteren dachten rustig thuis te komen van hun huwelijksreis, maar dat liep anders. Toen ze hun voordeur openden, bleek hun hele huis vol te liggen met ballonnen die gevuld waren met rijst en confetti. "We hebben met acht man sterk vier à vijf uur staan opruimen."

Het kersverse bruidspaar kwam dinsdagavond om 23.00 uur thuis van een paar dagen Valencia. Het huis van Nick (33) en Daphne (30) stond er echter niet bij zoals ze het hadden achtergelaten: de hele benedenverdieping was bezaaid met 4000 ballonnen, grotendeels gevuld met rijst en confetti.

Vriendengroep

Het bleek een verrassing van hun vriendengroep. "Ik had wel verwacht dat ze met iets geks zouden komen. Dat doen ze met bruiloften altijd. Maar een grap van deze omvang zag ik niet aankomen", vertelt Nick aan Editie NL.

In
Lees ook:
In deze gemeentes is het oplaten van ballonnen verboden

Herrie

In eerste instantie wilde hij de troep diezelfde nacht nog opruimen. "Ik begon direct zoveel mogelijk ballonnen naar buiten te duwen en kapot te maken, maar dat bleek meer werk dan ik dacht. Het maakte ook veel te veel herrie."

Daarom heeft Nick zijn werk de dag erna afgezegd en familie ingeschakeld om te komen helpen. "We hebben met acht man sterk vier à vijf uur staan opruimen. Tafels, kasten: alles moest aan de kant. Steeds als we dachten dat het klaar was, vonden we wel weer ergens nieuwe troep."

Confetti-resten

Inmiddels is het huis weer spic en span. "We komen alleen soms nog wat confetti-resten tegen. Dat zal voorlopig ook nog wel zo blijven, vrees ik."

Al met al kan Nick wel om de grap lachen. "Maar tijdens het opruimen was dat niet altijd het geval."