Den Helder

Arrestant stuurt bloemetje naar politie: 'Dank voor de goede service'

13 juni 2019 06:38 Aangepast: 13 juni 2019 07:09
Beeld © Facebook

Het politiebureau in Den Helder heeft een prima service. Dat blijkt uit een recensie van een bajesklant. De arrestant stuurde een bloemetje naar het bureau. "Zeker 5 sterren!"

Een arrestant die zó blij is dat hij een bloemetje stuurt. De vraag is of de agenten het op het bureau als compliment moeten zien. 

Hotel

"Bedankt voor de goede service", liet de gearresteerde letterlijk weten op een begeleidend kaartje. Alsof hij naar een hotel was geweest, voegde hij er nog aan toe dat het bureau wat hem betreft 5 sterren verdient.

Het bureau verdient 5 sterren voor de goede service, schrijft de bajesklant. Het bureau verdient 5 sterren voor de goede service, schrijft de bajesklant.

Ondanks de goede service, laat de afzender van het bloemetje, B., gelukkig nog wel weten: "Ik wil alleen niet meer terugkomen."

Presentje

De politie laat via Facebook weten de persoon in kwestie te bedanken voor zijn 'attente presentje'. "We zullen je waardering doorgeven aan de desbetreffende collega's. We hopen je (niet) nog eens terug te zien. Met vriendelijke groet politie Den Helder."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore