Ontroostbaar

Ex van Deborah verkocht haar katten op Marktplaats: 'Ik mis ze heel erg'

11 juni 2019 17:29 Aangepast: 11 juni 2019 18:16
De verkochte poezen van Deborah Beeld © Deborah Moerman

De Rotterdamse Deborah Moerman is er kapot van. Haar ex heeft zonder dat ze het wist haar katten verkocht via Marktplaats en het lukt haar niet om de nieuwe eigenaar te achterhalen. "Ik mis ze heel erg."

Deborah woonde samen met haar ex-vriend toen ze de katten Maya en Bailey kocht, vertelt de ontroostbare Rotterdamse aan Omroep Brabant. Toen de twee eind vorig jaar uit elkaar gingen, bleven de katten bij hem achter omdat zij ze toen niet mee kon nemen.

"We hadden toen afgesproken dat ik de katten terug zou krijgen zodra ik een huis had gevonden." Maar toen bleek dat haar ex de katten had verkocht.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Please carry me home': kat Duncan zoekt nieuw huisje

Doorverkocht

Deborah heeft nu een oproep op Facebook gedaan omdat ze graag wil weten waar haar kater en poes terecht zijn gekomen. "Via Marktplaats zijn de katten door mijn ex verkocht aan iemand in Rotterdam. Vanuit daar zijn de katten via Markplaats wéér doorverkocht, aan een vrouw genaamd Inge in Breda", schrijft ze in een bericht.

De nieuwe eigenaresse zou haar contactgegevens niet aan de doorverkoper willen geven. "De katten zijn gewoon opgehaald zonder te weten waar ze terecht zouden komen. Het enige wat bekend is, is dat de katten nu ergens in Breda zitten en nog samen zijn. Dat geeft me wel een geruststellend gevoel."

Nog één keer kroelen

Met het bericht op Facebook hoopte Deborah toch in contact te komen met de nieuwe eigenaar. "Alleen maar om te weten dat de katten goed terecht zijn gekomen en hoe het met ze gaat", aldus de Rotterdamse. "En misschien dat ik nog één keer met ze mag kroelen. Ik mis ze heel erg."

En dat is gelukt, laat ze dinsdagavond weten onder haar bericht. "Ik heb de nieuwe eigenaren gevonden en telefonisch contact gehad, zo te horen zijn ze heel goed terecht gekomen! Ik mag zelfs langs komen om de katten te zien!" aldus een jubelende Deborah.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore