Hondencomfort

1-aprilgrap wordt werkelijkheid: hondenboxspring nu te koop

07 juni 2019 16:37
De hondenboxspring is nu verkrijgbaar Beeld © Swiss Sense

Het begon allemaal als een grap: in aanloop naar 1 april kwam Swiss Sense vorig jaar met een advertentie voor een boxspring voor honden. Er bleek zo veel animo voor, dat het beddenbedrijf de productie daadwerkelijk in gang heeft gezet. Dus mocht jouw hond behoefte hebben aan een zacht bedje: je weet waar je moet zijn.

Niet alleen mensen verdienen een lekker bed om in te slapen, ook honden kunnen dit wel waarderen. Althans, dat denkt Swiss Sense. Daarom introduceert het beddenmerk deze week een boxspring voor honden. 

Van teckel tot labrador

De 'Hondenboxspring Buddy' bestaat uit een box, topper, hoofdbord en vier poten. De hoes van de topper is waterafstotend en kan gewassen worden. Of je een grote of kleine hond hebt maakt niet uit, want er zijn drie verschillende maten: small (50x60cm), medium (70x80cm) en large (90x100cm). Hij is er in drie kleuren.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Is jouw hond bang voor onweer? Dit kun je doen

1-aprilgrap

Het is niet de eerste keer dat een 1-aprilgrap werkelijkheid wordt. "De Licor 43-yoghurt van Zuivelhoeve was een echte hit", vertelde Tim Meuleman van marketingbureau C2B eerder aan Editie NL. "Die deed het zo goed, dat het product ook echt in beperkte oplage in de winkel ligt. Het jaar daarvoor hadden we ook al een viral met Gamma, die kwam met naar Zwitsal ruikende verf."

Volgens guerillamarketingexpert Frank Paats zijn dit soort 1-aprilgrappen 'typisch iets van de laatste jaren'. "Bedrijven zoeken naar een nieuwe manier van in contact komen met de doelgroep. De consument wil iets beleven en is op zoek naar entertainment. Dat kan een 1-aprilgrap bieden. Bedrijven hopen hiermee fans te winnen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Wie heeft de leukste? Strijd om beste 1 aprilgrap steeds professioneler

Geen koopje

De boxspring is wel wat duurder dan de gemiddelde mand. Hij kost 129 euro. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore