Ga naar de inhoud
Te koop op internet

Gestolen hond Jules dezelfde dag verkocht: 'We hebben er geen woorden voor'

Hond Jules Beeld © Dogsearch Nederland

De eigenaren van hond Jules (9) uit Amstelveen deden geen oog dicht nadat hun dwergkeeshond 's avonds spoorloos was verdwenen. Hun hondje bleek gestolen, en verkocht te zijn via internet. "We hebben er geen woorden voor, pas goed op jullie viervoeters!"

Dat schrijft Dogsearch Nederland, een platform dat hondeneigenaren helpt bij het zoeken naar een vermist huisdier, op hun Facebookpagina.

Hond Jules raakte eergisteren vermist. De eigenaren zijn meteen gaan zoeken, zelfs in het water. Toen er de volgende dag nog steeds geen spoor van de hond was, besloten ze de foto van Jules te verspreiden op meerdere Facebookpagina's.

Gekocht via internet

Daarop kwam al snel een opvallende reactie: "Er belde een mevrouw die zei dat ze Jules vannacht via internet had gekocht en dat hij nu bij haar in Rijswijk zat", schrijft Dogsearch. 

Inmiddels zijn hond en baas weer herenigd: "Direct is de eigenaresse er naar toe gegaan, en daar trof ze Jules in goede gezondheid aan." Het is niet bekend wie de hond gestolen heeft, en of de eigenaren aangifte hebben gedaan.

Opnieuw
Lees ook:
Opnieuw teefjes betast op hondenshow, politie onderzoekt vervolging