Ga naar de inhoud
Gat in de markt?

Geen zicht meer op je zaakje: de boxershort zonder inkijk

Je kroonjuwelen zitten eindelijk goed verstopt Beeld © Pockies

Zit je lekker op de bank in je boxershort, heeft ineens je hele omgeving zicht op je 'zaakje'. Een Amsterdams onderbroekenmerk beweert nu anti-inkijk-boxershorts te hebben ontwikkeld met getailleerde pijpen die ook nog eens lekker zitten. 'Je wilt toch dat alles lekker binnenboord blijft?'

Oprichter van het Amsterdamse onderbroekenmerk Pockies, Michiel Dicker, ligt regelmatig in zijn boxershort 'te chillen' op de bank. "Zo kwam ik ook op het idee", zegt hij tegen EditieNL. "Ik vind het heerlijk om slechts in mijn boxershort rond te lopen, maar de kans bestaat dan wel dat niet alles binnenboord blijft. Je wil niet dat alle omstanders lucht krijgen van je pronkstuk, toch?"

Kan zo niet langer

'Dat kan zo niet langer', dachten Dicker en zijn mede-oprichters. Omdat zij geen mode-achtergrond hebben, hebben ze als eigen proefpersoon opgetreden en zo beetje bij beetje een onderbroek laten ontwerpen die geen inkijk heeft maar die wel lekker zit.

Boxershort
Lees ook:
Boxershort verstopt ongewilde erectie

Om de inkijk te beperken, hebben de mannen de binnenzoom van de boxershort langer gelaten en ook de pijpen wat langer dan normaal gemaakt. "Hij sluit mooi aan zodat de onderbroek niet omhoog kruipt, maar we hebben wel nét genoeg ruimte gelaten zodat ze wel lekker zitten", zegt Dicker. 

Met zakken 

Iets dat Dicker ook opmerkte toen hij in zijn onderbroek op de bank lag: hij kon nergens spullen als zijn telefoon, portemonnee of sleutels kwijt. Om die reden is de boxer waar je niet naar binnen kunt kijken, ook voorzien van zakken. Wil je ook niet meer te koop lopen met je zaakje? Dan moet je daar wel 17,99 euro voor over hebben.