Bruidsschoenen

Comfortabel het huwelijksbootje in: er zijn nu speciale Crocs voor bruiden

07 mei 2019 10:59
De bruids-Crocs zijn wit met glitterpailletten Beeld © Etsy

Het is een struggle waar menig bruid mee dealt: je wilt de hele avond dansen maar je voeten zijn gesloopt van een hele dag op hakken lopen. Gelukkig is er nu een oplossing waarmee je pijnloos maar glamorous kunt feesten: bruids-Crocs met glitters.

Hoe vaak gebeurt het niet dat een bruid 's avonds een stel afgetrapte sneakers uit haar tas tovert? Voortaan hoeft dat niet meer, want er bestaan heuse bruids-Crocs waarmee je supercomfortabel en toch shiny de dag doorkomt.

Witte glitters

Crocs zijn misschien niet één-twee-drie de schoenen waar je aan denkt als je droomt over de perfecte trouwoutfit. Toch zijn deze exemplaren met hun witte glitterpailletten meer dan ooit geschikt voor onder een witte trouwjurk. Of het er ook daadwerkelijk charmant uitziet, mag je zelf beoordelen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

We zijn er nog steeds niet vanaf: hier is de Crocs-tas

Handgemaakt

De Crocs worden niet in de winkel verkocht; deze bruidsexemplaren worden in de Verenigde Staten met de hand gemaakt. Ze zijn te bestellen via Etsy en kosten zo'n 92 euro, plus 28 euro verzendkosten naar Nederland. Ongeveer twee weken na je bestelling heb je ze in huis.

Alle kleuren van de regenboog

Heb je geen witte jurk of wil je Crocs scoren voor een andere feestelijke gelegenheid? De glitterschoenen zijn er ook in andere kleuren zoals zilver, rood en turquoise. Wil je echt gek gaan, dan is er ook een regenboogvariant.

Regenboog-Crocs Regenboog-Crocs

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore