Bijzondere combinatie

Wie durft? De frikandel speciaal-pannenkoek van de Efteling

06 mei 2019 12:32 Aangepast: 06 mei 2019 12:34
De frikandel speciaal-pannenkoek Beeld © Efteling

Pretpark Efteling heeft een wel zeer bijzondere pannenkoek geïntroduceerd: de frikandel speciaal-pannenkoek. Polles Keuken, het restaurant van het pretpark, heeft sinds het Paasweekend de speciale pannenkoek op het menu staan en sindsdien 'loopt hij erg goed'.

Hij ziet er precies zo uit zoals je je een frikandel speciaal-pannenkoek voor je ziet: een pannenkoek met daarop een in plakken gesneden frikandel, heel veel mayonaise, heel veel curry-saus en daar weer bovenop heel veel uitjes. 

Brainstormen over pannenkoeken

De speciale, hartige pannenkoek werd bedacht tijdens een van de brainstormsessies van de koks van het Efteling-restaurant Polles Keuken. Vervolgens werd de pannenkoek, die 13 euro kost, tijdens het Paasweekend op het menu gezet. "Ik kan inmiddels zeggen dat hij heel erg goed bevalt. Hij doet het heel goed", zegt woordvoerder Nina Hawinkels.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Frituurfans opgelet: je kan straks een loempidel halen

Seizoenspannenkoek

De pannenkoek is een zogenoemde 'seizoenspannenkoek' en wordt dus niet definitief toegevoegd aan de menukaart van Polles Keuken. Mocht je het aandurven, moet je er dus niet te lang mee wachten.

Het is overigens niet bekend hoelang je moet wachten met de volgende attractie na het nuttigen van deze frikandel speciaal-pannenkoek.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore