Agressief bezoekje

Online game mondt uit in worsteling en messen trekken

23 april 2019 15:24
Het conflict ontstond tijdens een online game Beeld © iStock

De politie heeft maandagavond een man en een vrouw uit Zoetermeer aangehouden die naar het Brabantse Zundert waren gekomen om daar een ruzie uit te vechten die tijdens een online game was ontstaan. De aangehouden man bedreigde zijn online tegenspeler met een mes waardoor beide gamers verwondingen opliepen.

Even na 21 uur kloppen een 25-jarige man een een 24-jarige vrouw uit Zoetermeer aan bij een woning in het Brabantse Zundert. Als de bewoner de deur opent, trekt de verdachte een mes en laat die aan de bewoner zien. Eerder die avond ontstaat er tijdens een potje online gamen een heftige ruzie tussen de man uit Zoetermeer en de zoon van de man die de deur opent. 

Worsteling

Nadat de verdachte het mes heeft laten zien ontstaat er volgens de politie West-Brabant een worsteling waarna de zoon de verdachte van zijn vader probeert te trekken. "De drie mannen hebben hierbij alle drie verwondingen opgelopen. De man en de vrouw zijn er vervolgens snel vandoor gegaan", zegt een woordvoerder van de politie over het voorval. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zorgen bij ouders om verslavende game Fortnite: 'Doodmoe van die continue strijd'

Online war

Bijna twee uur later worden de verdachten in Rotterdam gezien waarna ze worden gearresteerd en naar een politiecel in Breda worden overgebracht. De agenten krijgen tijdens het verhoor te horen dat de ruzie tijdens een online game is ontstaan. In de woning van de verdachten is sporenonderzoek gedaan. De politie doet nog verder onderzoek naar het bizarre incident. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore