Vacature

Merry Christmas: Disneyland zoekt zangers voor kerstshow

27 maart 2019 09:58 Aangepast: 27 maart 2019 11:57
Beeld © Disney

Heb je een gouden keeltje en ben je gek op kerstliedjes? Dan heeft Disneyland dé baan voor je. Het pretpark is namelijk op zoek naar zangers en zangeressen voor hun kerstshow 'Mickey's Christmas Big Band'.

In de kerstshow staan Mickey en Minnie Mouse op het podium met een grote jazz big band. Daarom is het park voor het komende kerstseizoen, dat wel pas in november begint, op zoek naar mensen om de echte kerstklassiekers zoals 'White Christmas' en 'Let it snow' te vertolken.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Droombaan in Parijs? Disneyland zoekt nieuwe prins(ess)en

'Glamorous'

Als je deze baan binnen wil slepen, moet je wel aan flink wat eisen voldoen. Zo is Disneyland op zoek naar 'charismatische' artiesten, die een bijzondere uitstraling op het podium hebben, ervaring hebben met het zingen van jazzmuziek en die ook nog eens een beetje kunnen dansen. Ook moet je ouder dan 25 jaar oud zijn én een slank figuur hebben.

Vrouwen moet een vocaal bereik hebben van G2 tot E4, minimaal 1.65 lang en aantrekkelijk en 'glamorous' zijn. Bij de mannen wordt gezocht naar 'elegante' zangers met een bariton- of tenorstem. Ze moeten minimaal 1.75 zijn.

Auditie

Lijkt dit je wel wat? De audities voor de baan zijn in april in Parijs. Tot 31 maart kun je solliciteren door een demo naar het attractiepark op te sturen. Als je straks bij de gelukkigen hoort, ga je vanaf oktober fulltime aan de slag.

Benieuwd hoe de show er eigenlijk uitziet en wat voor liedjes je moet zingen? Mickey's Christmas Big Band van het afgelopen seizoen zie je hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`