Gespannen tape

Marijn (20) kreeg scooterongeluk door 'ziekelijke grap' met tape

25 maart 2019 17:48 Aangepast: 25 maart 2019 17:59
Marijn werd gisteren door gespannen tape van haar scooter gesleurd. Beeld © Facebook Marijn Jansen

Marijn Jansen (20) kreeg gisteren de schrik van haar leven toen ze onderweg naar huis van haar snorscooter werd geslingerd. Toen ze opkrabbelde, ontdekte ze dat iemand tape had gespannen tussen de paaltjes waar ze doorheen reed. "Het had heel anders met me kunnen aflopen."

Rond 18.15 uur reed Marijn gisteren na haar werk op haar snorscooter naar huis. Toen ze in park Lingezegen – tussen Arnhem en Elst – tussen twee paaltjes door reed, werd ze in één ruk van haar scooter gesleurd.

Ziekelijke grap

Toen ze opstond, zag ze pas wat er was gebeurd: tussen de paaltjes was grijs tape gespannen. Daar was ze recht in gereden. "Ik dacht nog: wat raar dat het hier is afgezet", vertelt Marijn aan EditieNL. "Pas daarna besefte ik dat dit geen werk was van de gemeente of politie. Het verpakkingsmateriaal lag er nota bene nog naast. Een ziekelijke grap, dus."

Marijn bleef met het stuur van haar scooter in de tape hangen. Marijn bleef met het stuur van haar scooter in de tape hangen.

Duizelig

Marijn is ontzettend geschrokken door wat er is gebeurd. Sinds het ongeluk voelt ze zich duizelig en heeft ze last van haar hoofd, nek, rug en linkerarm. Haar scooter is flink beschadigd. "Maar ik mag nog van geluk spreken. Het had heel anders met me kunnen aflopen."

Op zoek naar de dader

Marijn is erg boos op de persoon die zo gek is geweest om de tape om de paaltjes te spannen. Samen met haar vriend Koen is ze hard op zoek naar mensen die weten wie het geweest kan zijn. "Als iemand iets heeft gezien of gehoord mag die zich melden. Maar ook als jij dit bent geweest en je dit leest, hoop ik dat je je stoer genoeg voelt om je te melden", schrijft Koen op Facebook.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nieuw speelgoed voor Jayden (12) die al zijn Playmobil verloor bij een auto-ongeluk

`