Puur toeval

Cornelis' auto raakt beschadigd door omgevallen boom, die dag wint hij 2 ton

18 maart 2019 11:32 Aangepast: 18 maart 2019 15:07
Corné Heeren uit Oudenbosch won zondagavond 214 duizend euro Beeld © postcodeloterij.nl

Heel soms heb je dikke pech én groot geluk op één en dezelfde dag, Zoals Corné Heeren uit Oudenbosch: zondagochtend raakte zijn auto beschadigd door een omgevallen boom. Een paar uur later stond Winston Gerschtanowitz met een dikke cheque van de Postcode Loterij op zijn stoep. "Dit komt heel goed uit."

Cornelis Heeren uit het Brabantse Oudenbosch zat zondagavond voetbal te kijken toen ineens de deurbel ging. Daar stond ineens RTL-presentator Winston Gerschtanowitz met een draaiende camera en een cheque van de Postcode Loterij van maar liefst 214 duizend euro. Heeren, die nogal droog de cheque in ontvangst nam, was de thuiswinnaar van die avond. "Ik had geen idee met welk bedrag Winston mij kwam verrassen. Maar dit is heel mooi! Ik ga binnenkort op vakantie naar Azië, dus dit komt heel goed uit", zei Heeren later in de uitzending. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Inwoner van Reusel pakt jackpot Staatsloterij: 27,8 miljoen euro

Platte Kia

En niet alleen vanwege zijn vakantie kwam de smak geld als geroepen. Zondagochtend was namelijk verre van feestelijk verlopen voor Corné Heeren. Een zieke boom viel in de nacht van zaterdag op zondag om en verpletterde daarbij een Kia Picanto en een Toyota Yaris. Twee andere auto's werden ook beschadigd. "Die Kia is plat", zei Heeren nog tegen een verslaggever van BN De Stem.

De gemeente Haldeberge had al toestemming gegeven voor de kap van drie zieke bomen in de straat van Heeren. Maar omdat de bezwaarprocedure van zes weken nog niet voorbij was, moesten de bomen tot die tijd blijven staan. Dit was dus helaas te lang voor één zieke boom die het zaterdagnacht begaf en daarbij vier auto's beschadigde. Waaronder de auto van Heeren dus.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore