Vacature

Droombaan in Parijs? Disneyland zoekt nieuwe prins(ess)en

04 maart 2019 15:26 Aangepast: 04 maart 2019 15:51
Ben jij straks de nieuwe Disney-prinses? Beeld © Getty Images

Het is de droom van veel kinderen: een échte Disney-prins of prinses worden. Als je daar als volwassene nog steeds van droomt, heeft Disneyland Parijs nu een droombaan voor je.

Alleen als je droomt van het in de huid kruipen van een beroemd Disney-personage, je jezelf ziet dansen in een blije parade én niets liever wilt dan een prins of prinses wilt portretteren, dan mag je je aanmelden voor de audities op 6 april in Amsterdam. 

Vijftig plekken

Er zijn in totaal vijftig fulltime- en seizoenscontracten te vergeven, zo Disneyland weten in de vacature. Kandidaten maken alleen kans als ze in ieder geval een beetje kunnen dansen ('basis dansniveau is vereist'), 18 jaar of ouder zijn en in ieder geval Frans of Engels kunnen spreken.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Planken met Pluto: Disneyland Parijs organiseert yogaweekend

Heel klein of heel groot

Wie klein is, tussen de 141 en 154cm, of juist behoorlijk groot, tussen de 181 en 196 cm, heeft een speciale auditie en maakt kans om vanaf mei als een Disney-personage door Parijs te lopen. De gezochte entertainers mogen alle lengtes hebben: van 137 tot 196 centimeter lang.

De open audities vinden plaats in de Amsterdamse Chassé Dance Studios. Zorg dan wel dat je comfortabele schoenen zonder hak en zwarte zolen draagt en dat je make-uploos komt.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`