Toverland

Droomsollicitatie? Na je gesprek onbeperkt in de achtbaan

27 februari 2019 09:56 Aangepast: 27 februari 2019 10:24
De achtbaan de Boosterbike Beeld © Toverland

Ben je op zoek naar een bijbaan en hou je van achtbanen? Of nog beter: ben je helemaal niet op zoek naar werk, maar heb je wel zin in een gratis dagje pretpark? Dan moet je op 6 april in Attractiepark Toverland zijn.

Op die dag organiseert het park een open dag voor potentieel nieuw personeel. "Sollicitanten kijgen een presentatie en een rondleiding. Als ze dan nog enthousiast zijn, zal er een gesprek plaatsvinden", laat een woordvoerder weten.

En dan moet het spannendste nog komen: na het officiële gedeelte mag je de rest van de dag gratis in Toverland verblijven. "We doen dat om mensen te laten zien wat het park allemaal te bieden heeft en om ze enthousiast te maken."

200 mensen gezocht

Het pretpark voorziet dat er mensen zijn die misschien misbruik kunnen maken van de dag. "Maar we hopen dat we ze, zelfs als ze helemaal niet op zoek zijn naar een baan, toch kunnen enthousiasmeren. Misschien willen ze aan het eind van het programma dan toch bij ons werken."

Er worden nog zo'n 200 nieuwe werknemers gezocht. "Omdat we seizoensgebonden zijn, hebben we zo vlak voor het nieuwe pretparkjaar weer veel personeel nodig." Iedereen vanaf 17 jaar mag solliciteren. Dat kan via de website en WhatsApp.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore