Anti-Valentijnsdag

Meest romantische dag van het jaar? Deze dienst dumpt je partner op Valentijnsdag

11 februari 2019 17:10 Aangepast: 12 februari 2019 07:44
Je kunt nu hulp krijgen je relatie te verbreken op Valentijnsdag

Voor veel mensen staat 14 februari in het teken van kaarsen, liefdesbrieven en rozenblaadjes, maar niet iedereen kijkt deze dag door een roze bril. Sterker nog: sommigen vinden Valentijnsdag hét moment om een relatie te verbreken. Voel jij die behoefte ook? Break-updienst Pleurop helpt je graag.

Wie een nieuwe dimensie wil geven aan Valentijnsdag, moet bij Pleurop zijn. In een nieuwe campagne maakt de dienst – bedoeld om het uitmaken van relaties makkelijker te maken – reclame voor het dumpen van je lover op de dag van de liefde. Dus mocht je naarstig op zoek zijn naar een moment om je partner aan de kant te schuiven: dit is je kans.

De keuze is reuze

Hoe je de break-up wil aanpakken, is volledig aan jou. Zo kun je een pakketje laten bezorgen met daarin verwelkte bloemen of een parfum dat naar visolie of azijn ruikt. Wie het nog lastig vindt om zijn of haar lover de deur te wijzen kan een speciale workshop 'uitmaken' volgen, waarin alle do's en don'ts aan bod komen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Op Valentijnsdag wordt het aangenaam warm: 12 graden

Waarom dit zo nodig moet op Valentijnsdag? Volgens Pleurop is geen dag geschikter dan 14 februari, ofwel 'de droevigste dag van het jaar'. "Wij geloven dat het uitmaken van een (slechte) relatie een stap dichterbij de juiste liefde is", aldus Max Pater van Pleurop. Ook op andere dagen kun je de dienst overigens inschakelen om dode bloemen of onaardige brieven te versturen.

Vier het single leven

Is het je gelukt de knoop door te hakken? Dan kun je dat 14 februari meteen vieren op het Singlefeestje in Amsterdam. Wie weet kom je nog een nieuwe potentiële partner tegen ook.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`