'Helemaal top!'

Vier keer 'si' voor mbo-leraar William in kwartfinales Spaanse Got Talent

29 januari 2019 09:59 Aangepast: 29 januari 2019 10:18
Beeld © Youtube | Got Talent España

Hij heeft het geflikt! De Nederlandse mbo-leraar en imitator van Julio Iglesias William Janz is door naar de halve finale van Got Talent España. De Rijswijker kreeg gisteravond vier keer 'ja' te horen van de jury.

"Ik ben heel erg opgelucht dat het allemaal zo goed is gegaan", zegt William tegen Editie NL. "De uitzending is natuurlijk van tevoren opgenomen, maar je weet nooit hoe het er op tv uit komt te zien. Het was geweldig."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rijswijker William in kwartfinale Spaanse Got Talent met imitatie Julio Iglesias

Eind maart vliegt de imitator van Julio Iglesias naar Barcelona voor de opnames van de halve finale. "Tot die tijd ga ik rustig nadenken welk nummer ik ga zingen. Er zijn zoveel bekende nummers van Julio, dat maakt het lastig om een goede keuze."

'De aandacht is geweldig'

Vooral de reactie van de juryleden, die hem unaniem doorstuurden naar de volgende ronde, en het publiek vindt de zanger mooi om terug te zien. "Ik krijg ook nu al aanvragen vanuit Spanje voor optredens. Er zat zelfs iemand tussen die een evenement op de Canarische Eilanden organiseert. Dat is ongelooflijk."

Ook in Nederland is zijn optreden niet onopgemerkt gebleven. "Sinds de uitzending word ik overspoeld met telefoontjes. Het gaat zo hard, de aandacht is geweldig." William durft langzaam te dromen van de finale. "Als dat zou lukken, zou dat ontzettend mooi zijn. We gaan het zien."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore